GambiaGalm

over het alledaagse leven in Gambia. Van de levendige politiek tot de gebeurtenissen rond het enige verkeerslicht dat Gambia rijk is. En als het zo uitkomt over andere dingen in de rest van de wereld. Enjoy!

Youssef:
werkt bij een van de vele internationale organisaties die in The Gambia actief zijn. Deelt geen eten uit, maakt geen mensen beter (althans niet direct) en bouwt ook geen scholen. Houdt zich meer bezig met beleid & politiek. Saai? Integendeel...

Sunday, May 13, 2007

Walk the World

Naast moederdag was het vandaag ook tijd voor de wereldwijde 'Walk the World' wandeling. Georganiseerd door het Wereld Voedsel Programma van de VN. Het verhaaltje wat ik hier vorig jaar over schreef (klik hier) is nog even actueel (afgezien van de zonnesteek). Hieronder wel een paar verse foto's van de tocht door Banjul.
De opening, door Shioko Mimose, Officer-in-Charge voor WFP. Helemaal links de ambassadeur van de VS, Joseph Stafford (lees zijn 'voor de historici onder ons' interessante biografie). Onderweg. Er waren minder deelnemers dan vorig jaar. Langs de route: het Maggi/Nescafe huis.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home