GambiaGalm

over het alledaagse leven in Gambia. Van de levendige politiek tot de gebeurtenissen rond het enige verkeerslicht dat Gambia rijk is. En als het zo uitkomt over andere dingen in de rest van de wereld. Enjoy!

Youssef:
werkt bij een van de vele internationale organisaties die in The Gambia actief zijn. Deelt geen eten uit, maakt geen mensen beter (althans niet direct) en bouwt ook geen scholen. Houdt zich meer bezig met beleid & politiek. Saai? Integendeel...

Saturday, April 21, 2007

Re: out of office

Het was waarschijnlijk al opgemerkt door de trouwe lezers... De klad zit er een beetje in. Een understaffed kantoor en weinig opmerkelijk nieuws zijn de schuldigen. Voor zover ik die al wil aanwijzen. En dan ben ik ook nog twee weken het land uit.
Vooruit, 1 nieuwtje dan: aan de gestaag groeiende lijst van ziektes die de president hier kan genezen (met stip op nummer 1 HIV/AIDS) is onlangs diabetes toegevoegd. Dat kan ie genezen in slechts vijf minuten! Observers gaan er vanuit dat hij aan het eind van het jaar ook kanker kan genezen. We zullen zien.
Terug over twee weken. Hopelijk met iets regelmatigere posts.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home